Snowbird

Snowbird

Snowbird Airlines on uusi kotimainen tilauslentoyhtiö, jonka päätoimiala on sekä Suomesta ulos, että Suomeen suuntautuva tilauslentoliikenne sekä yhdistetty ns. part-charter -toiminta. Ensisijainen asiakaskuntamme muodostuu matkanjärjestäjistä sekä matkatoimistoista. Päämarkkina-alueena on Eurooppa sekä lähialueet.

Tukitoimintoina Snowbird Airlines tarjoaa tilauslentoja yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille asiakkaille. Ohjelmassamme on myös reittilentoja, jotka myydään suoraan yksittäiselle kuluttajalle. Vahva osaaminen ja ammattitaito erikoislentojen järjestämisestä takaa laadukkaan sekä luotettavan palvelun kaikille asiakkaillemme.

Panostamme kaikissa toimissamme korkeaan laatuun ja palvelutasoon. Suomi on tunnettu ilmailun turvallisuuden ja palvelun ammattiosaamisesta. Myös me haluamme ylläpitää tätä osaamisen perintöä, olemalla tinkimättömiä sekä arvovalinnoissamme että tekemisen laadussa.

Tahdomme tehdä lentomatkastasi mahdollisimman mukavan, Tervetuloa!


Tarina

Kaukana tunturien takana…

... missä iättömyys kohtaa uuden maan, asuu Lumilintu. Lumilinnusta kerrotaan monta tarinaa, eikä kuulijoista kukaan voi tietää mikä tarinoista on totta. Yksi taruista kertoo, että Lumilintu munii kerran kolmen vuosituhannen aikana, kerrallaan vain yhden munan. Lumilinnun hautoessa, suojelee emoa revontulet ja pohjan tuulet, vaalien hautovaa emoa.

Kuoriutuva poikanen saa kummilahjakseen revontulilta väriä, voimaa ja vahvuutta, ympäröivän luonnon helmassa kasvaessaan se saa syntymälahjakseen luontoäidiltä höyhenpukuunsa luonnon eri vivahteet sekä pohjoisen lumen ja jään puhtauden. Luonteensa suoruuden ja rehellisyyden lintu saa ympäröivästä maasta, Suomen vakaasta peruskalliosta. Emo hautoo syntyvää lintua talvisydämen, kunnes kuori alkaa rakoilla...

Lumilintu kuoriutuu, kun aurinko saavuttaa jälleen Pohjolan taivaan pitkän talven jälkeen, näyttäytyen ensi kerran taivaanrannan yläpuolella, muodostaen utuisen halon yli taivaankannen. Kuoren alta kuuluu ensin hentoinen, sitten voimakkaampi koputus ja niin kuori rikkoutuu. Lumilintu näkee ensi kerran kotimaansa jylhän erämaan, sen kauneuden, tunturien paljakat, joiden päällä revontulet leimuavat. Lumilintu jää hetkeksi ihailemaan näkymää ja vaipuu mietteisiin.

Sydämessään se tietää aina kuuluvansa pohjoiseen, mutta vielä osin kuoriutumattomanakin se tietää, että kaipuu nähdä maailman eri kolkat tulee viemään sen matkoilleen jokaiseen ilmansuuntaan.

Lumilintu rikkoo loputkin kuorestaan...

Auringonsäteet valaisevat paljaita tuntureita sulattaen paksun lumipeitteen, päästäen vedet virtaamaan valtoimenaan avoimena juokseviin koskiin. Maa lämpenee auringon säteistä ja luonto herää uuteen kesään. Tuntiessaan ympäröivän lämmön, ponnistaa Lumilintu itsensä ulos kuoresta. Siipiään ojennellen se katselee ympärillään avautuvaa valoisaa Pohjolan yötöntä yötä…

Lumilintu kuoriutui 22.5.2013


Yhteystiedot

Rahtitie 3, Helsinki-Vantaa Airport FI-01531

sales(at)snowbird.fi

media(at)snowbird.fi

Snowbird Airlines Oy: Y-tunnus 2522127-2

Lumilintu Oy: Y-tunnus 2540082-8

Asiakaspalvelu:
snowbird(at)snowbird.fi
Puh: +358 46 920 1000

Palveluajat ma-pe klo 10-13


Ad Hoc

Mikäli olet kiinnostunut tilauslennoista pyydämme ottamaan yhteyttä myyntiimme: sales(at)snowbird.fi